Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Kokonaisvaltaisen
pakkaussuunnittelun designtoimisto

Packdesign ID Oy on Maija Olkkonen-Sepon ja Emma Kososen perustama uudella tavalla toimiva, kokonaisvaltaiseen, liiketoimintaa tukevaan pakkaussuunnitteluun ja -kehitykseen keskittynyt suunnittelutoimisto.

Hyvä pakkaussuunnittelu tuo
myyntiä ja kustannustehokkuutta

Suunnittelemme jokaiselle tuotteelle parhaan mahdollisen pakkauksen huomioiden sekä tuotetta valmistavan yrityksen liiketoiminnalliset ja markkinoinnilliset tavoitteet että materiaalin, muodon, ulkoasun ja käytännön toimivuuden.

Tiivis yhteistyö

Toimimme käytännönläheisesti tiiviissä yhteistyössä mm. eri materiaalivalmistajien, painojen ja kaikkien pakkausketjun toimijoiden kanssa. Tuomme asiakkaillemme pakkausalan viimeisimmän kansainvälisen osaamisen ja trendit.

Pitkäaikainen kokemus

Hyödynnämme jokaisessa pakkaussuunnitteluprojektissamme jo 20 vuoden kokemuksemme pakkaussuunnittelusta eri tuoteryhmissä. Packdesign ID:n hyvällä suunnittelulla ja ammattitaidolla, materiaalien ja tekniikoiden tuntemuksella päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.


Worldstar-pakkauspalkinnon voittaja 2015 - Atria Easy Open Pack Worldstar-pakkauspalkinnon voittaja 2015 - Atria Easy Open Pack Lumene puuterirasia muotoiltiin suuren Lumen designuudistuksen yhteydessä. Oululainen JälkiuunileipäDNA Mokkula 4G