Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Teollinen muotoilu
& pakkauskehitys

Teollinen muotoilu mahdollistaa uusien pakkausmuotojen ja –ratkaisujen räätälöinnin täysin asiakkaan tarpeisiin. Oma pakkausmuoto erilaistaa tuotteen ja brändin sekä tarjoaa parhaimmillaan kilpailuedun, jota muiden alan toimijoiden on vaikea saavuttaa.

Muotoilemme pakkauksia monipuolisesti eri tuoteryhmiin eri materiaaleille ja valmistusmenetelmille. Erityisalueenamme on brändiä rakentava pakkausmuotoilu sekä kuluttajalähtöinen käytettävyyden muotoilu. Muotoilumme on kansainvälisesti palkittua ja tällä alueella toimimme skandinaavisen pakkausmuotoilun huipulla.

Teemme myös monipuolista pakkauskehitystä eri materiaaleilla ja rakenteilla yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Laajimmillaan ideoimme ja suunnittelemme tulevaisuuden pakkauskonsepteja ja viitoitamme näin tietä täysin uudenlaisille pakkausinnovaatioille.

Pienemmissä projekteissa kehitämme uusia pakkausratkaisuja ja teemme rakenneideointia yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Mikäli omiin pakkausratkaisuihin ei haluta investoida löytyvät kauttamme helposti myös eri valmistajakontaktiemme kustannustehokkaat valmiit pakkausratkaisut.

KATSO CASE-ESIMERKKIMME PORTFOLIOSSA