Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje

Atria Easy Open Packin muotoilu

Atria Easy Open Pack on Worldstar 2015 -voittaja!

Suomalainen suunnittelu ja muotoilu nostivat Atria Easy Open Packin maailman parhaiden pakkausten joukkoon, kun pakkaus palkittiin – ainoana suomalaisena – WORLDSTAR 2015 -kilpailussa. Palkinnot jaetaan 19.5.2015 Milanossa IPACK-IMA -messujen yhteydessä. Lue lehdistötiedote.

Lue Lisää Worldstar 2015 -palkinnosta WPO:n lehdistötiedotteesta (englanniksi)

Atria Easy Open Pack on SCANSTAR 2014 -voittaja!

Juryn perustelut:
"Optimal design has been used to create a good opening and reclosable function with good density. The flap is highlighted through both form and graphic design and the rear has hand grip, which leaves no doubt about the packaging capacity and therefore creates a safe buying experience. An example of inclusive design and good for people with rheumatism, where a minimum 20 mm flap gives maximum traction. The tray is just made right."

Atria Easy Open Packille kunniamaininta Suomen Lihastautiliitolta

Lihastautiliitto Ry on myöntänyt Atria Easy Open Packille kunniamaininnan pakkauksen helposta avattavuudesta ja hyvästä suunnittelusta. Kunniamaininnalla halutaan kiinnittää huomiota siihen, että pienetkin ratkaisut voivat tuoda konkreettista apua ihmisten arkeen. Esteettömyys ja helppokäyttöisyys ovat useasti kiinni ymmärryksestä ja asenteesta. Lue yksityiskohtaisemmat perustelut Lihastautiliiton lehdistötiedotteesta

Atria leikkelepakkaus - Avauskuva 1.   Atria leikkelepakkaus - Avauskuva 2.


Uusi Atria Easy Open Pack edustaa teollista pakkaussuunnittelua ja -kehitystä parhaimmillaan. Siinä erottuva, korkealaatuinen muotoilu yhdistyy tuotannolliseen toimivuuteen sekä kuluttajan tarpeet huomioiviin käytettävyysominaisuuksiin.

Pakkauksen muotoilu on moderni ja ajaton. Se on vaivaton avata ja sulkeutuu luotettavasti uudelleen. Se tarjoaa hyvää käytettävyyttä myös heikkosormiselle sillä sen muotoiluratkaisut mahdollistavat helpon tarttumisen ja riittävän otepinnan sormille sekä ohjaavat pakkauksen avaamisessa. Pakkaus on heti markkinoille tultuaan herättänyt ihastusta eri kuluttajaryhmissä. Niin ikääntyneet kuin lapsiperheetkin ovat ilahtuneet pakkauksen toimivuudesta.