Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje
Lapponia-liköörien pakkausuudistus

PREMIUM-LUOKAN PAKKAUSUUDISTUS IKONISELLE KLASSIKKOLIKÖÖRILLE

Graafinen pakkausilmeen uudistus toi premiumliköörien marjaisat maut luonnollisen hienostuneesti esille. Samalla parantuivat tuotteiden keskinäinen erottuvuus ja käytettävyys skandinaavisista yksityiskohdista ja viimeistellystä kokonaisilmeestä tinkimättä.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

LOGOLLE UUSI MUOTO LUONNONELEMENTEIN

Lapponia logo uudistettiin selkeyttä ja luonnollisuutta korostaen – päätteettömässä, groteskissa tekstityypissä on aavistus hallittuja luonnonelementtejä sekä värityksenä laadukas metallinhohtoinen tummasävyinen foilaus. Taustalla aaltoilevat jokaiselle tuotteelle yksilölliset skandinaaviset aaltolinjat, jotka toistavat klassisia luonnonmuotoja ja muistuttavat suomalaisesta design-perinteestä.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

GRAAFISELLA SUUNNITTELULLA VIIMEISTELTY,
LAADUKAS ILME JA PAREMPI KÄYTETTÄVYYS

Kullekin maulle yksilöllinen kaulaetiketti toistaa tuotteelle huolellisesti räätälöityä omaa värimaailmaa. Tämä mahdollistaa niiden paremman keskinäisen erottuvuuden paitsi myymälässä myös esim. baareissa ja ryhmälaatikoissa, joissa pulloista on usein näkyvillä vain kaula. Myös skandinaaviset aaltolinjat ovat joka maussa yksilölliset ja muodostavat näin elävän, mutta yhtenäisen graafisen ilmeen.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

AIDOT RAAKA-AINEET POHJOISEN SUOMEN LUONNOSTA

Marjakuvat tuotiin uuteen ilmeeseen modernilla otteella, herkullisina ja luonnollisuutta henkivinä sekä huolellisesti viimeisteltyinä. Myös marjakasvien lehtiä ja muita luonnonelementtejä hyödynnettiin harkitusti korostamaan tuotteiden luonnollista alkuperää Pohjolan luonnossa. Etikettien toteutuksissa käytettiin laadukasta foliopainatusta. Marjamaun mukaan vaihtuvat värilliset, metallinhohtoiset raidat etiketin alareunassa sekä hopeiset aaltolinjat viimeistelevät kokonaisuuden.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

LAPPONIA KEY VISUALS

Lapponia liköörien muu markkinointiviestintä hyödyntää hallitusti pakkausten skandinaavisia, graafisia elementtejä ja näin brändin kokonaisviestintä on huolellisesti rakennetun laadukasta, yhtenäistä ja tehokasta.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

OHEISMATERIAALI

Esimerkiksi yhteistyökumppaneille suunniteltu, helmiäishohtoiselle kartongille painettu materiaali esittelee eri liköörimaut yhdessä marjojen alkuperästä kertovan tarinan kanssa.

Lapponia-liköörien pakkausuudistus

HALLITTU KOKONAISUUS IDEASTA TOTEUTUKSEEN

Saumaton ja tiivis yhteistyö sekä asiakkaan että painon kanssa takaavat, että vaativatkin painotyöt onnistuvat suunnitellusti. Packdesign ID vastaa aina siitä, että suunnitellut designit voidaan myös toteuttaa järkevästi tavoitellussa aikataulussa, ilman yllätyksiä tai ylimääräisiä kustannuksia.

Lue lisää

PAKKAUS 8/2015: Premium-pakkauksessa jokainen yksityiskohta on tärkeä