Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje
Lumene pakkaussuunnittelu

BRÄNDIN YDIN KITEYTYY PAKKAUSTEN MUODOSSA

Kaikki tärkeimmät Lumene-tuotteet saivat täysin uuden muodon brändin historian suurimmassa designuudistuksessa. Uusi muotokieli kiteyttää Lumene-brändin tarinan, tarinan Lummenne-järvestä ja pohjoisen luonnon puhtaista raaka-aineista. Luonnonmuotojen inspiroima orgaaninen muotokieli toimiikin ainutlaatuisena brändin tunnisteena kaikilla markkinoilla. Puuterirasiassa brändin tarina kiteytyy Lummenne-järven aikojen saatossa hioman kiven muotoon.

Lumene pakkaussuunnittelu

KÄYTETTÄVYYS KÄRKENÄ

Muotoilutyön lähtökohtana brändin tarinan lisäksi toimi ajatus hyvän käytettävyyden ja korkealaatuisen estetiikan yhdistämisestä saumattomaksi kokonaisuudeksi. Pakkausten ja tuotteiden hyvä käytettävyys otettiinkin tärkeäksi tavoitteeksi. Meikkirasioiden orgaaninen muotokieli yhdistää intuitiivisen käytettävyyden brändimuotoiluun uudella tavalla, jossa pakkausten muoto ohjaa avaamista – rasioita on melkeinpä mahdotonta avata ”väärin”.

Lumene pakkaussuunnittelu

”KOSMETIIKKAA” MYÖS MUOTOILUSSA

Varttuneemmille naisille suunnatun Premium Beauty –sarjan tölkin kansi muotoiltiin design for all -henkeen niin, että sen avaaminen on vaivatonta heikentyneilläkin käsivoimilla. Hyvä käytettävyys ja kosmeettinen estetiikka ovat täydellisessä tasapainossa tässä kauniissa pakkauksessa.

Lumene pakkaussuunnittelu
Lumene pakkaussuunnittelu

AALTOELEMENTTI – BRÄNDIN KOLMIULOTTEINEN MUOTO

Brändin tunnisteena sen omassa pullo- ja tulppasarjassa, kuten muissakin pakkauksissa, toimii Lummene-järven aaltoilevasta pinnasta muistuttava elementti. Ja kuten luonnossakin, aaltoelementti elää ja muuntuu tarpeen mukaan, tehden kustakin pakkaustyypistä yksilöllisen ja elävän.

Lumene pakkaussuunnittelu