Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje

Uusi Pouttu-logo – Aidosti Maukas

Pouttu -logouudistus 2014

Vuoden 2012 aikana Pouttu uudisti brändi-ilmeensä vahvasti erottuvaksi aitoja, pohjalaisia juuriaan korostaen. Nyt on aika tuoda uuteen aikaan myös brändilogo, joka uudistuksessa jätettiin ennalleen toimimaan linkkinä vanhan ja uuden ilmeen välillä.

Uudessa Pouttu-logossa on säilytetty sen tunnistettava kokonaishahmo, jossa on viitteitä perinteisen pohjalaisen muotomaailman tutusta vinoneliökuviosta. Kuviota pehmentävät pyöristetyt nurkat tuovat kokonaisuuteen kotoisuutta ja lähestyttävyyttä. Näin logo kuljettaa tarinaa aidosta alkuperästä ja kunnioituksesta pohjalaista työtä kohtaan säilyttäen brändin tuttuna ja läheisenä.

Näkyvimmin on muuttunut logon kirjainosa. Uusi kirjainasu voimakkaalla, persoonallisella alkukirjaimella tuo logoon omaperäisyyttä, erottuvuutta ja vahvaa luonnetta. Orgaanisempi, särmikkäämpi muotoilu rakentaa korkeaa laatumielikuvaa ja rikastaa kokonaisuutta viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Tämä vivahteikkuus kertoo mausta ja maukkaudesta, joka liittyy voimakkaasti brändiin ja sen tuotteisiin.

Kolmiulotteinen vaikutelma tuo uuteen logoon modernin säväyksen, joka viestii brändin jatkuvasta kehityksestä sekä halusta vastata ajan vaatimuksiin niin tuotekehityksessä kuin toiminnassa. Näin brändin perinteikkyys ja pohjalainen alkuperä yhdistyvät uuden logon avulla laadukkaasti nykyhetkeen.

Uusi Pouttu-logo on aidosti maukas.