Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje
Valkia-kuohuviini juhlistaa Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä

VALKIA – SUOMEN JUHLAVUODEN MALJAJUOMA

Pernod Ricard Finlandin ja Packdesign ID:n yhteistyönä luotiin uusi brändi, Valkia, juhlistamaan Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä. Puolikuiva, hennon mustikkainen Valkia-kuohuviini on kehitetty ja valmistettu Pernod Ricard Finlandin Turun tehtaalla ja se on Suomen juhlavuoden itseoikeutettu maljajuoma.

– Intohimo ja tunne näkyivät koko suunnittelutyössä aivan alusta saakka. Lopputulos on upea – tyylikkään suomalainen ja juhlava. 100-vuotiaan Suomen arvoinen! Salla Kasula-Sainio, markkinointipäällikkö, Pernod Ricard Finland Oy

Valkia-logo on puhdaslinjainen ja pelkistetty

PUHDASLINJAINEN JA PELKISTETTY DESIGN

Valkian tyylikäs pakkausilme edustaa Suomessa valmistettua tuotetta ja suomalaista designia parhaimmillaan. Pakkaussuunnittelun avulla brändin ydin kiteytettiin visuaaliseen muotoon, joka on erottuvuudellaan ja houkuttelevuudellaan siivittänyt uuden brändin lentoon tavalla, jota kukaan ei osannut odottaa.

– Valkian kohdalla pakkausdesignin rooli korostuu, ja sillä on ollut merkittävä vaikutus tuotteen menestyksessä. Packdesign ID:n suunnittelijat ovat ammattitaitoisia ja heillä on erittäin vahva visuaalinen silmä, johon voi aina luottaa, painottaa Brand Manager Heidi Pekkala.

Valkian brändi-ilme toimii monipuolisesti markkinointimateriaaleissa.

VAHVA BRÄNDI-ILME

Nimen ja pakkaussuunnittelun lisäksi uudelle tuotteelle suunniteltiin kokonaisvaltainen visuaalinen brändi-ilme, jota voidaan soveltaa monipuolisesti kaikkiin markkinoinnin materiaaleihin.

Katso video Valkian alkuperästä ja valmistuksesta
Lue Packdesign ID:n lehdistötiedote
Lue Pernod Ricard Finlandin lehdistötiedote

Valkia-kuohuviiniglögi jatkaa pelkistettyä designlinjausta, mutta erottuu värillään selkeästi.

Valkian menestyksen siivittämänä markkinoille tuotiin myös trendikäs kuohuviiniglögi, Valkia Kuohuva Glögi. Pakkaussuunnittelussa hyödynnettiin Valkiasta tuttua omaleimaista ja tyylikästä designlinjausta, joka rakentaa tuotteelle vahvaa erottuvuutta myymälän hyllyssä.