Pakkaustuntija Packdesign ID
PAKKAUSSUUNNITTELU, AJANKOHTAISTA 

Pidetään huolta toisistamme ja brändeistämme

Vaikka olosuhteet ovat tällä hetkellä erittäin poikkeukselliset ympäri maailman Packdesign ID jatkaa toimintaansa mahdollisimman normaalisti turvallisuuden ja viranomaismääräykset huomioiden. Olemme tällä hetkellä kaikki enemmän riippuvaisia toisistamme, omista teoistamme ja valinnoistamme kuin koskaan ennen.

Siitä huolimatta että normaali liiketoiminta on toistaiseksi muuttunut ja hidastunut, on siihen liittyviä päätöksiä kuitenkin tehtävä – myös pakkausten ja brändin rakentamisen osalta. Haluamme osaltamme auttaa tässä ja tarjoamme ammattitaitoamme ja vuosien varrella kertynyttä osaamistamme sekä laajaa kontaktiverkostoamme käyttöösi ilmaisen etäkonsultaation muodossa.

Kuulisimme mielellämme oletteko saaneet esimerkiksi asiakaspalautetta joka vaatisi pakkausten tai brändin muutos- tai kehittämistoimenpiteitä tai olisiko ajankohtaista miettiä millä tavoin pakkaukset voisivat toimia tulevaisuudessa tiiviimmin osana brändinne kehittämistä ja toimia aidosti uniikkina, kilpailuetua tuovana tekijänä? Tai mitä mahdollisesti uusia vaatimuksia ja mahdollisuuksia pakkauksille voisi jatkossa syntyä?

Pidetään huolta toisistamme ja brändeistämme. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää – etänä!

Maija & Emma