Uusi, ajanmukainen brändi-ilme

Tunnettu apteekkibrändi RELA sai Packdesign ID:n käsissä uuden brändi- ja pakkausilmeen. Uudistuksen tavoitteina olivat brändin modernistaminen, ajanmukaistaminen ja kilpailuaseman vahvistaminen sekä houkuttelevuuden, erottuvuuden ja luotettavuuden lisääminen.

– Packdesign ID on suunnitellut meille useita brändi- ja pakkausilmeitä, joista Relan brändi- ja pakkausuudistus oli meille yksi tärkeimmistä. Packdesign ID vei sen varmoin ottein maaliin saakka ja olemme todella tyytyväisiä uudistukseen, jossa brändimme sai raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen.

Pakkausmuutos kasvatti myyntiä ja saimme asiakkailta siitä positiivista palautetta, erityisesti koska brändin tuttuus oli osattu säilyttää uudistuksessa raikkaalla tavalla. Saavutimme tavoitteemme brändin kehittämisessä ja yhteistyö Packdesign ID:n kanssa oli todella mukavaa kautta linjan! 

Kati Murto
Senior Marketing Manager, Oy Verman Ab

Asiantuntijuus ja raikkaus samassa paketissa

Rentoa luotettavuutta ja asiantuntijuutta huokuva, uudistunut logo toimii brändin tunnisteena kaikissa markkinointikanavissa. Pakkaussuunnittelussa vahvistettiin tuotteiden näkyvyyttä ja erottuvuutta apteekin hyllyssä: sinistä tukiväriä voimistettiin ja yhdessä puhtaan valkoisen kanssa se saa pakkaukset näyttäytymään hyllyssä entistä raikkaampina ja erottuvampina.

Herkullista makua

Pakkaussuunnittelun tavoitteena oli välittää viestiä tuotteiden erityisen hyvästä mausta. Tämä tehtiin huolellisesti valikoitujen ja viimeisteltyjen makukuvien avulla. Ne tuotiin painatusten avulla näyttävästi myös pakkausten kansiin, mikä nostaa eri maut tehokkaasti esille apteekin hyllyssä myös silloin, kun pakkaukset on sijoitettu matalalle.

Apteekkikanavan asiantuntija

Apteekkituotteiden pakkaussuunnittelussa myymäläympäristön ja esillepanojen tuntemus on erityisen tärkeää, kun tavoitellaan maksimaalista hyllyerottuvuutta. Packdesign ID on suunnitellut pakkauksia apteekkikanavaan ja rakentanut asiantuntijuuttaan tällä osa-alueella jo kymmenen vuoden ajan.

MUITA VASTAAVIA TÖITÄ