Pakkaustuntija Packdesign ID
PAKKAUSSUUNNITTELU, MESSUKUULUMISIA, PACKDESIGN ID | 26.04.2019

Inspiraatiota messuilta – tilaa ilmainen messuraportti!

Vierailemme säännöllisesti tärkeimmillä alan messuilla tavataksemme yhteistyökumppaneitamme, sekä hankkiaksemme inspiraatiota ja tietoa viimeisimmästä kehityksestä. Messut ovat aina hyvä tilaisuus haistella uusia tuulia ja katsastaa paikallista markkinaa. Usein tuomisinamme onkin matkalaukullinen materiaalinäytteitä – ja tyhjiä pakkauksia niin messu- kuin markettisaaliina.

Viime syksynä vierailimme jälleen Pohjois-Euroopan suurimmilla alan messuilla, Scanpackissa, Göteborgissa. Kun on vuosia kiertänyt messuja ja näyttelyitä, uudet asiat on helppo poimia kirjavan messutarjonnan joukosta. Tällä kertaa päätimme jakaa messuvierailumme messuraportin muodossa, jospa siitä olisi iloa myös muille alan ammattilaisille heidän työssään tuotteiden, brändien, designin ja pakkausten parissa. Kokosimme raporttiimme messujen keskeisimmät teemat, kiinnostavimmat puheenvuorot ja uusimmat innovaatiot designammattilaisten silmin katsottuna ja suodatettuna.

Ihan kuin olisin ollut itse mukana!

Raporttiamme on saanut tilata meiltä messujen jälkeen ja saamamme palaute on ilahduttanut meitä kovin – kiitos siitä! ”Erittäin mielenkiintoinen ja onnistunut kokonaisuus messuista! Moni noista mielenkiintoisista pakkauksista meni kyllä itsellä ohi…”, ”Todella ammattimainen kooste! Itse en tällä kertaa ehtinyt messuille, mutta raportti oli todella helppo lukea – ihan kuin olisin itse ollut mukana!”

Raporttimme on nähty inspiroivana ja hyödyttävänä kokonaisuutena messuista, ja saamamme palaute kertoo, että työmme sen tiimoilta ei ole mennyt hukkaan. Siksi päätimme tarjota vielä mahdollisuutta messuraportin tilaamiseen, jotta aika ei kävisi pitkäksi seuraavaa, vasta 2021 järjestettävää Scanpackia odotellessa. Vielä ehdit tilaamaan Sacanpack 2018 -Messuraporttimme veloituksetta sähköpostitse osoitteesta: office[at]packdesignid.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Erinomainen palaute kannustaa meitä jakamaan myös tulevaisuudessa uusia raportteja uusilta messuilta ? Kerrothan meille palautetta ja toiveita myös tulevien raporttien suhteen – mistä haluaisit meidän kertovan?

 

Nähdään messuilla!

Maija

#Pakkaustuntija