Pakkaussuunnittelu rekrytointi aineistotuotanto
REKRYTOINTI, AJANKOHTAISTA | 12.1.2021

Oletko etsimämme pakkaussuunnittelun aineistovelho?

Sinä pakkauksista innostunut, tarkka ja taitava graafinen suunnittelija/tuotanto-AD, jonka intohimona on olla kehittämässä innovatiivisia pakkausdesigneja  etsimme sinua vahvistamaan tiimiämme!

Olet jo kerännyt kokemusta pakkaussuunnittelusta ja painatusaineistojen valmistamisesta ja tunnet pakkauspainatuksissa käytettävät painatusmenetelmät. Haluat syventää osaamistasi eri pakkausmateriaalien ja painotekniikoiden parissa sekä olla ideoimassa ja kehittämässä näyttäviä, uusimpia tekniikoita hyödyntäviä pakkauspainatuksia yhdessä erikoistuneen tiimimme ja koti- sekä ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa. Olet asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen ja pystyt hoitamaan suvereenisti yhteyksiä eri painojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa paitsi suomeksi, myös englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Adobe CC sekä Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja hallitset ainakin Illustratorin ja Photoshopin hyvin, sekä pystyt tekemään monipuolisesti myös kuvankäsittelytöitä.

Pakkaussuunnittelun näköalapaikka

Meillä Packdesign ID:ssä työskentelet yhdessä suunnittelijoidemme kanssa ja vastaat designkonseptien viemisestä käytännön toteutuksiin ja painoaineistoihin itsenäisesti ja tehokkaasti tinkimättömällä graafisella silmällä. Hyvät yhteistyötaitosi, ammatillinen uteliaisuutesi ja innostuksesi siivittävät sinua työssäsi  olet kiinnostunut pakkausalan uusista innovaatioista ja halukas olemaan mukana kehittämässä tulevaisuuden pakkausratkaisuja osana asiantuntijatiimiämme. Tartut reippaasti toimeen ja toimit iloisesti yhteishengessä tiimimme tärkeänä jäsenenä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän brändi- ja pakkaussuunnittelun sekä tunnettujen brändien parissa, alan näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtäväkenttää oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan konseptointiin ja suunnitteluun. Muotoiluosaaminen katsotaan eduksi.

Rekrytointi aineistovelhon tehtävään on päättynyt, mutta olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista!

Voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä portfoliosi osoitteeseen: maija[at]packdesignid.fi

Huom: toimistollamme työskentelee toisinaan myös toimistokoiria!

Packdesign ID on liiketoimintaa tukevaan brändi- ja pakkaussuunnitteluun erikoistunut designtoimisto ja kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme yli 20-vuotisen kokemuksen ja näkemyksen kuluttajia kiinnostavista brändi- ja pakkausdesigneista ja tulevaisuuden pakkauskonseptien kehittämisestä.