Nordqvist Classic -pakkauksia

Kokonaisvaltaista suunnittelua

Packdesign ID auttoi Nordqvistia uudistamaan lippulaivatuotteensa pakkaukset vastaamaan huippulaatuisen tuotteen vaatimuksia. Projektissa hyödynnettiin Packdesign ID:n kokonaisvaltaista suunnittelua, jossa pakkauksen muoto, toiminnallisuus ja materiaaliratkaisut suunnitellaan yhdessä graafisen ilmeen kanssa yhtenä kokonaisuutena. Näin pakkauksen kaikki yksityiskohdat saadaan valjastettua brändin ja tuotteen rakentamiseen parhaalla tavalla.

– Positiivisen palautteen määrä on ollut huima, ja brändillemme on erittäin tärkeää, että lippulaivatuotteemme on pakattu sisältönsä arvoisiin pakkauksiin.

Riku Nordqvist, toimitusjohtaja, Nordqvist Oy

Nordqvist Classic teepakkauksia ja irtoteetä

Saumatonta yhteistyötä

– Yhteistyö Packdesign ID:n kanssa oli mutkatonta. Teimme yhdessä suunnitelman pakkausuudistuksen toteuttamiseksi ja reunaehdot sovittiin. Tämän jälkeen toteutus syntyi varsin nopeasti, sillä visiomme uudesta pakkaussarjasta toteutui todella nopeasti ja mutkattomasti ammattimaisen yhteistyökumppanin toimesta, kuvaa Riku Nordqvist yhteistyötä designtoimiston kanssa.

Nordqvist Classic Vuorten Valtiatar tee ja teepannu

Viimeistelty visuaalinen ilme

Pakkaussuunnitteluprojektissa luotiin designkonsepti, jossa uniikki, Nordqvistin tarpeisiin räätälöity pakkausmuoto yhdistyy saumattomalla tavalla hienostuneeseen ja klassisen tyylikkääseen graafiseen ilmeeseen. Erityisefektein viimeistellyn pakkauksen jokaisella yksityiskohdalla on oma merkityksensä tuoteilmeen ja pakkausviestien rakentamisessa.

Nordqvist Classic Vuorten Valtiatar pakkaussuunnitelu

Tuoteinformaatio tärkeässä roolissa

Pakkaussuunnittelussa hyödynnettiin kohderyhmässä suoritetulla kyselyllä hankittua tietoa kuluttajien toiveista ja arvostuksista teepakkausten suhteen. Teemaailmassa pakkauksilla on tärkeä rooli tuoteinformaation lähteenä ja tuotteen käytön opastajana, ja vaatimus pakkauksen informatiivisuuden kehittämiselle oli myös asiakkaan toiveena. Tuoteinformaatio muotoiltiin graafisen suunnittelun keinoin saumattomaksi osaksi hienostunutta pakkausdesignia.

MUITA VASTAAAVIA TÖITÄ

Valkia kuohuviini pakkaussuunnittelu

Valkia

Suomi 100 maljajuoman brändi- ja pakkausilme

Pernod Ricard Finland