Take away -pakkaamisen asiantuntijoiden kuvat ja nimet

Take away -pakkaamisen asiantuntijat

Uusi HoReCa-alan toimijoiden tarpeisiin kehitetty palvelu yhdistää SmartSet Oy:n ravintolaliiketoiminnan ja pakkausalan asiantuntijuuden Packdesign ID:n kokonaisvaltaisen, brändiä rakentavan strategisen pakkaussuunnittelun ja pakkauskehityksen erityisosaamiseen ja asiantuntijuuteen.

Olemme strateginen kumppanisi take away -liiketoimintasi kehittämisessä.

Leena Kauppi

Partner, Head of Business Development, SMART SET

Leena Kauppi on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran pakkausraaka-aineiden kansainvälisen kaupan johtotehtävissä. Pakkausalan monipuoliset kehityshankkeet sekä älyratkaisujen yhdistäminen pakkauksiin omien yritysten johtamien kehityshankkeiden kautta ovat antaneet laaja-alaisen näkemyksen koko pakkauksen arvoketjuun ja pakkausten jatkokehittämiseen. Pakkausraaka-aineiden sekä pakkausten kokonaisekologisuus ja vastuullisuus ovat olennainen osa kompetenssia.

Leena Kauppi
Partner / Head of Development
+358 50 368 4004
leena.kauppi[at]smartset.fi

Maija Olkkonen-Seppo

CEO, Creative Director, PACKDESIGN ID

Packdesign ID:n toimitusjohtaja Maija Olkkonen-Seppo on kokonaisvaltaiseen pakkaussuunnitteluun erikoistunut suunnittelija ja toinen Packdesign ID:n perustajista.
Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus brändiä rakentavasta strategisesta pakkausmuotoilusta ja pakkauskehityksestä sekä visuaalisten brändi-identiteettien ja pakkauskonseptien suunnittelusta johtaville suomalaisille yrityksille.

Maija Olkkonen-Seppo
CEO, Creative Director
maija[at]packdesignid.fi
+358 10 322 7791

Essi Koivulahti

CEO, SMART SET

Essi Koivulahdella on pitkäaikainen kokemus laadukkaan ravintolaliiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä uusien liiketoimintamallien luomisesta. Hän on Smart Setin toimitusjohtaja start up -yrityksessä, joka auttaa ravintoloiden take away -ruoan asiakaskokemuksen parantamisessa ja oikeanlaisten take away- ja food service -pakkausten kehittämisessä laaja-alaiselle ravintolasektorille.

Essi Koivulahti
Partner / CEO
+358 40 763 8979
essi.koivulahti[at]smartset.fi

Emma Kosonen

Design Director, PACKDESIGN ID

Emma Kosonen on Packdesign ID:n perustaja ja omistaja yhdessä Maija Olkkonen-Sepon kanssa. Hän on työskennellyt useissa eri mainostoimistoissa AD:na ja AD-assistenttina vuodesta 1990 sekä suunnitellut pakkauksia lukuisille eri asiakkaille. Emma työskenteli vuosina 2005-2008 LUMENE Groupin Design-tiimissä, ja vuodesta 2008 hän on ollut Packdesign ID:n muotoilujohtaja ja toinen pääsuunnittelija.

Emma Kosonen
Design Director
emma[at]packdesignid.fi
+358 10 322 7792

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme niin pohditaan yhdessä voisimmeko auttaa myös sinua liiketoimintasi kehittämisessä ja kilpailuedun rakentamisessa, tai lähetä yhteydenottopyyntö:

Packdesign ID:lle

Smart Set Oy:lle