Pakkaussuunnittelutoimisto – kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun asiantuntijat

Packdesign ID on Maija Olkkonen-Sepon ja Emma Kososen perustama brändi- ja pakkaussuunnittelutoimisto.

Olemme designtoimisto, joka on erikoistunut visuaalisiin brändi-identiteetteihin ja brändiä rakentavien, myyvien ja liiketoimintaa tukevien pakkausten suunnitteluun. Rakennamme brändejä visuaalisen konseptoinnin ja pakkaussuunnittelun keinoin. Asiakkainamme on niin alojensa markkinajohtajia, kuin pienempiä toimijoita eri toimialoilta. Yrityksemme on kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun edelläkävijä Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella.

Myyviä pakkauksia – menestyviä brändejä

Olemme olleet rakentamassa lukuisia menestyviä brändejä ja tuotteita yhdessä asiakkaidemme kanssa ja nähneet käytännössä kuinka pakkaussuunnittelun avulla voidaan tukea tuotteen menestystä merkittävästi. Erilaistua, tuoda jopa täysin uniikkia kilpailuetua, sekä tehdä vastuullisia ja aidosti merkityksellisiä tekoja.

Pakkaussuunnittelutoimistona jokainen tuote on meille tärkeä, ja haluamme auttaa myös sinua parantamaan tuotteesi kilpailukykyä, kohottamaan tuotteesi arvoa ja kasvattamaan myyntiä. Me uskomme, että erottuvin ja mieleenpainuvin brändi- ja tuotekokemus syntyy kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun avulla, jossa vahva visuaalinen konsepti, kestävä muotoilu ja käyttäjälähtöinen ajattelu yhdistyvät saumattomasti muotoon, materiaaliin, rakenteeseen sekä käytännön tehokkuuteen ja toimivuuteen koko pakkausketjussa.

Pakkaussuunnittelu pakkaussuunnittelutoimisto Packdesign ID

Kokonaisvaltaista osaamista pakkaussuunnittelutoimistosta

Pakkaus on yksi brändin kriittisistä menestystekijöistä ja meistä parhaat ratkaisut syntyvät, kun kaikki suunnitteluosaaminen on saman katon alla. Näin lopputulos vastaa tavoitteita samalla kun saavutetaan tehokkuutta myös kustannuksissa ja aikatauluissa. Kokonaisvaltainen palvelumme tarjoaakin käyttöösi kaikki suunnittelun osa-alueet visuaalisesta konseptoinnista, tuoteilmeiden suunnittelusta, muotoilusta ja pakkauskehityksestä taikka näitä tukevasta materiaalisuunnittelusta ja tutkimuksista.

Kokonaisvaltaisena pakkaussuunnittelutoimistona me autamme sinua löytämään aina parhaan ratkaisun sekä ohjaamaan panostukset juuri sille alueelle, jossa ne tuottavat ja hyödyttävät eniten sekä tukevat parhaiten strategisia ja liiketoiminnallisia tavoitteitasi.

Palkittua pakkaussuunnittelua ja muotoilua

Vahvuutenamme ovat luova ennakkoluulottomuus ja oivaltava innovatiivisuus, jotka yhdessä vankan, käytännön kokemuksen kautta hankitun, teknisen osaamisen, kattavan verkostomme sekä pakkausalan tuntemuksemme kanssa ovat mahdollistaneet maailman parhainakin palkittujen pakkausten kehittämisen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kansainvälisesti palkittu muotoilutyömme keskittyy vahvasti käyttäjälähtöiseen ajatteluun, kuluttajalähtöisen käytettävyyden ja toimivuuden muotoiluun, sekä muistettavan, arvoa lisäävän brändikokemuksen luomiseen.

Pitkäaikaista kokemusta ja uutta näkemystä

Me autamme sinua kirkastamaan brändisi sanoman ja tarjoamme sinulle vahvan näkemyksemme siitä, kuinka pakkauksesta rakennetaan tuotteellesi ja brändillesi merkittävä kilpailutekijä. Huomioimme niin asiakkaidesi kuin kuluttajien toiveet, tuoteryhmäsi erityispiirteet, sekä jatkuvasti kehittyvän kansainvälisen tietotaidon sekä trendit ja teemme pakkauksesta brändisi tehokkaan median.

Kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun edelläkävijänä tarjoamme käyttöösi jo yli 20 vuoden kokemuksemme visuaalisesta brändi- ja pakkaussuunnittelusta lukuisissa eri tuoteryhmissä, kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Pakkaussuunnittelutoimistona tarjoamme käyttöösi erityisosaamisemme kaikille pakkaamisen tasoille ja autamme sinua pakkaamaan paremmin.

Töihin brändi- ja pakkaussuunnittelutoimistoon?

Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista! Oletko ensiluokkainen muotoilija tai suunnittelija, tai koetko muuten brändi- ja pakkaussuunnittelun omaksi alueeksesi? Tai etsitkö pakkaussuunnittelutoimistosta työharjoittelupaikkaa, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen office[at]packdesignid.fi!