Viimeisimmät artikkelit ja postaukset

 

Katso julkaistut lehtiartikkelit tästä

Artikkelit ja tiedotteet

Pakkaussuunnittelu murrosvaiheessa

Pakkaus-lehti, 08/2018 (PDF)

Nyt tarvitaan vahvasti uutta suunnittelua, ajattelua ja innovaatioita. Vihdoinkin hitaasti kehittyvällä pakkausalalla tapahtuu! Kestävän kehityksen mukaisen pakkaussuunnittelun tärkeys on merkittävästi korostunut ja kehitystä on vauhdittamassa myös EU:n kiristymässä olevat pakkausten kierrätystavoitteet.

Pakkaussuunnittelijan silmin

Print&Media, 09/2018 (PDF)

Pakkaussuunnittelulla on kriittinen rooli tuotteen selviämistaistelussa kaupan hyllyllä, sillä kuluttajan silmä ja käsi on armoton. Jos tuttua tuotetta ei löydy nopeasti, on aina tarjolla kilpailevia brändejä…

Pakkauksella vauhtia vientiin

PAKKAUS, 2017 (PDF)

Uusi makeiskonsepti Monkey Tails vetoaa asiakkaisiin kaikilla markkina-alueilla ja uniikki pakkauskonsepti on siivittänyt myyntiä myös kotimaassa. “Monkey Tailsissa kiteytyy se, kuinka pakkaus parhaimmillaan toimii brändinrakennuksen välineenä.”

Pakkausmuotoilijalle rajoitukset lisäävät luovuutta

Julkaisija, 05/2017 (PDF)

Pakkaussuunnittelu ei ole vain graafista koristelua vaan kokonaisvaltaista osaamista, joka ottaa kantaa korkealaatuisen graafisen ilmeen suunnittelun ja muun visuaalisuuden lisäksi myös materiaaleihin, kestävään kehitykseen, kuluttajalähtöiseen käytettävyyteen sekä hyvään toimivuuteen ja tehokkuuteen koko pakkausketjussa.

Pian lihahyllyllä odottaa yllätys: Atria haastaa perinteiset jauhelihapaketit innovaatiollaan

M&M, 01/2017 

Jauheliha on perinteisesti pakattu suojakaasuun ja muoviseen laatikkoon. Helmikuussa kauppojen hyllyille ilmestyy uudenlaiseen vakuumipakkaukseen pakatut jauhelihat, kun lihatalo Atria lanseeraa innovaationsa.

Kuluttajalähtöinen, uniikki pakkaus on keino erottua

Edustavat Etiketit (Tilgmann Group), 2017 (PDF)

Packdesign ID:n toimitusjohtaja Maija Olkkonen-Seppo puhuu haastattelussaan kuluttajalähtöisyyden ja käytettävyyden noususta pakkaussuunnittelua ohjaavana tekijänä puhtaan logistisen tehostamisen sijaan.

Suomi 100 -juhlat poksautetaan käyntiin kuplajuomalla

Kotiliesi, 12/2016 

”Mikä olisikaan parempi juhlajuoma satavuotiaalle Suomelle kuin kotimainen kuohuviini? Valkia on puolikuiva ja hennon mustikkaisen. Valkiassa käytetään ainoastaan kotimaisia marjoja” , kertoo Pernod Ricardin Juuli Vekkilä.