pakkaussuunnittelu felix majoneesit

Brändi- ja pakkausdesign, kokonaisvaltainen pakkaussuunnittelu

Tarjoamme käyttöösi kaikki visuaalisen brändisuunnittelun ja pakkaussuunnittelun osa-alueet sekä alan viimeisimmän kansainvälisen osaamisen ja trendit. Kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun avulla autamme sinua rakentamaan pakkauksesta tuotteesi ja brändisi merkittävän kilpailutekijän.

Autamme brändiäsi menestymään. Vuosien varrella olemme nähneet, että jo yksikin merkittävä pakkausteko voi muuttaa käsitystä brändistä merkittävästi ja nopeasti. Kokeneet brändi- ja pakkausasiantuntijamme sekä pakkaussuunnittelijamme tuntevat pakkausten tarjoamat mahdollisuudet ja auttavat sinua juuri sillä alueella, joka tukee tuotteesi ja brändisi menestystä parhaalla tavalla.

teknos pakkaussuunnittelu

Brändi- ja tuoteilmeet, graafinen suunnittelu

Konseptoimme ja suunnittelemme erottuvia ja houkuttelevia brändi- ja tuoteilmeitä sekä pakkauksia, jotka nostavat tuotteesi esille myymälän hyllystä ja viestivät tehokkaasti tukien brändisi rakennustyötä kaikkialla missä se pakkauksen kautta kohdataan. B2C tai B2B – me autamme sinua erilaistumaan ja kohottamaan brändisi arvoa designsuunnittelun avulla.

Erityisesti elintarvikkeissa pakkaus on lähes aina brändin tärkein yksittäinen media – ja siis myös kaikkein kriittisin. Tässä tuoteryhmässä brändi kohdataan pakkauksen kautta useammin kuin kaikkien muiden medioiden avulla yhteensä. Autamme sinua pakkausviestiesi suunnittelussa ja terävöittämisessä ja avullamme varmistut siitä, että tämä tärkein mediasi toimii tehokkaasti.

Näkemystä, tietoa ja tutkimusta

Tuomme jokaiseen projektiin vahvan näkemyksemme pakkauksen kilpailukeinoista eri tuoteryhmissä ja myyntikanavissa, ja haastamme myös tuotekategorioiden perinteisiä konventioita. Perehdymme aina tuotteesi kilpailuympäristöön, ja asiakas- ja kuluttajaymmärrystä syvennämme mm. erilaisten haastattelujen sekä tutkimusten avulla.

Kehittämämme Visuaalisen Myymäläanalyysin™ lisäksi hyödynnämme kattavasti erilaisia tutkimusmenetelmiä aina perinteisistä laadullisista kyselytutkimuksista moderneihin silmänliike-, some- yms. menetelmiin, joiden avulla hankimme tietoa asiakkaiden ja kuluttajien ajatuksista, odotuksista ja toiveista ja ohjaamme suunnittelutyömme oikeaan suuntaan.

Toteutamme projektimme tiiviissä yhteistyössä sinun ja sidosryhmiesi sekä pakkausketjun muiden toimijoiden kanssa, ja hyödynnämme tarvittaessa erilaisia workshop ja co-creation -menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Markkinointiviestintä, tekstisuunnittelu

Tehokas markkinointiviestintä rakentuu luontevasti pakkauksen ja brändin visuaalisen ilmeen kautta. Kun haluat tehdä omasta toiminnastasi mahdollisimman tehokasta ja helppoa, me suunnittelemme sinulle myös kaikki tarvitsemasi visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin materiaalit pakkausmediasi tueksi. Näin varmistat kaiken brändikommunikaatiosi ja markkinointiviestintäsi selkeyden, yhtenäisyyden ja tehokkuuden eikä sinun tarvitse koskaan tinkiä brändisi visuaalisesta laadusta.

Autamme sinua kaikkien pakkausviestiesi terävöittämisessä sekä kriittisen tärkeän viestihierarkian suunnittelussa. Kirjoitamme myös brändiviestinnän ja tuotepakkausten markkinoinnilliset tekstit sekä neuvomme sinua pakkausmerkinnöissä.

pakkaussuunnittelu LV Oat

Pakkauskartoituspalvelu

Riippumaton pakkauskartoituspalvelumme kokoaa yhteen eri pakkausvalmistajien tarjontaa, uusimpia pakkausinnovaatioita ja vastuullisia ratkaisuja sekä myös kontakteja rahti-/puolestapakkajiin koti- ja ulkomailla. Palvelu auttaa löytämään pakkausratkaisuja, jotka yhdistävät brändiviestinnälliset tavoitteet käytännön toimivuuteen ja uusimpiin materiaalimahdollisuuksiin.

Palvelukonsepti on osa kokonaisvaltaista suunnittelupalveluamme ja se auttaa brändejä ja pakkaavia yrityksiä tarkastelemaan pakkausratkaisuja ennakkoluulottomasti, avoimesti ja tuorein silmin. Palvelua voidaan hyödyntää oman vahvan pakkauskehitysosaamisen ja innovoinnin tukena, kuten tehtiin esimerkiksi Bernerillä, mutta lisäksi se tarjoaa pakkauskehitysosaamista myös sellaisille yrityksille, joilla omaa osaamista ei talon sisällä vielä ole.

 

Sovi maksuton konsultaatio, niin mietitään yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua ja brändiäsi!

Lue lehdistötiedote aiheesta.

BIB pakkausinnovaatio

Ekologiset pakkausratkaisut ja materiaalisuunnittelu

Eco DesignEtsimme jatkuvasti uusia toteutusmahdollisuuksia ja tarjoamme käyttöösi tiedon alan viimeisimmistä kansainvälisistä suuntauksista ja uusista materiaaleista. Tällä hetkellä seuraamme ja kartoitamme ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia pakkausratkaisuja ja huomioimme kaikissa suunnitteluprojekteissamme erityiset pakkauksen ekologiset näkökohdat.

Pakkauksen materiaaliratkaisut viestivät asiakkaille ja kuluttajille brändin arvoista. Silloin kun kestävät ratkaisut ovat brändille aidosti tärkeitä, viestii pakkaus niistä erittäin konkreettisesti ja pakkausmateriaalien kohdalla voidaan tehdä aidosti vastuullisia valintoja, joilla on todellista merkitystä.

Kokonaisvaltainen suunnittelumme yhdistää visuaalisten brändi- ja tuotekonseptien suunnittelun pakkausmuotoiluun ja materiaalisuunnitteluun. Näin kaikki suunnittelun kaikki osa-alueet tukevat parhaalla tavalla yhteisen päämäärän saavuttamista ja toteutumista. Kun tavoitteena on ekologisempi pakkaus, tulee kaikkien pakkauksen ulottuvuuksien tukea tätä päämäärää. Ekologiset materiaalivaihtoehdot kulkevat käsi kädessä tuotteesi ja brändisi kanssa kun työ tehdään yhtenä kokonaisuutena ja kokonaisvaltaisella ymmärryksellä ja asiantuntemuksella.

Olemme materiaaliriippumaton kumppanisi, kun haluat tarkastella ennakkoluulottomasti eri pakkausvaihtoehtoja ja saavuttaa parhaan lopputuloksen. Sovi maksuton konsultaatio, niin kartoitetaan, kuinka voimme auttaa sinua ja brändiäsi!

Standardipakkaukset ja valmistajayhteydet

Silloin kun oman pakkausratkaisun kehittäminen ei ole järkevää, kustannustehokas vaihtoehto on löytää ratkaisu erilaisten standardipakkausten joukosta. Kauttamme löydät kattavat kontaktit niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin pakkausvalmistajiin sekä tiedon alan uusimmista mahdollisuuksista, viimeisimmistä suuntauksista ja ekologisista vaihtoehdoista. Laajan kansainvälisen kontaktiverkostomme avulla pakkaussuunnittelutoimistomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden entistä tehokkaampiin hankintoihin – avullamme löydät pakkausvaihtoehdot, oli tuotteesi lähes mikä tahansa.

Muotoilu, pakkauskehitys ja rakennesuunnittelu

Muotoilemme pakkauksia ja teemme pakkauskehitystä eri materiaaleilla yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Olemme materiaaliriippumaton kumppanisi, kun haluat tarkastella ennakkoluulottomasti eri pakkausvaihtoehtoja. Työmme on kansainvälisesti palkittua ja toimimmekin skandinaavisen pakkausmuotoilun huipulla. Kun haluat vahvaa erottuvuutta kilpailukentästä tai tuotteesi edellyttää pakkaukselta esimerkiksi erityislaatuista toiminnallisuutta, me suunnittelemme sinulle täysin oman pakkausratkaisun.

Keskitymme pakkausmuotoiluprojekteissamme vahvasti käytettävyyden ja muistettavan, arvoa luovan brändikokemuksen muotoiluun. Oma, räätälöity pakkaus tarjoaakin sinulle mahdollisuuden tuoda markkinoille tuotteita, jotka erilaistuvat kilpailijoista tehokkaasti parhaimmillaan täysin uniikin pakkausratkaisun avulla.

Huomioimme suunnittelutyössämme pakkauksen toimivuuden ja tehokkuuden koko valmistus- ja pakkausketjussa, myymälässä sekä loppukäyttäjällä. Näin saavutetaan paitsi kuluttajan arkea helpottavia, toimivia pakkauksia, myös kustannuksia ja materiaaleja säästäviä ekologisia ratkaisuja.

Atria jauhelihapakkauksen pakkaussuunnittelu

Tulevaisuuden pakkauskonseptit

Seuraamme aktiivisesti ja herkällä korvalla pakkausmaailman tapahtumia ja teknologian kehitystä mm. erilaisten älyratkaisujen ja digipainamisen alueilla. Tarkkailemme kehitystä eri tuoteryhmissä sekä yleisiä megatrendejä – tätä olemme tehneet määrätietoisesti jo vuosien ajan ja näin kertynyttä tietoa hyödynnämme tulevaisuuden pakkauskonseptien kehitystyössä, jossa suuntaamme katseemme vuosien päähän eteenpäin ja visioimme pakkaamisen tulevaisuutta eri tuoteryhmissä. Palvelumme yhdistää kuluttajalähtöisen käytettävyyssuunnittelun, materiaalisuunnittelun sekä muotoilun ja mahdollistaa sinulle täysin uniikin kilpailuedun rakentamisen.

Lapponia etikettejä ja korkkeja

Painatusaineistojen tuotanto

Valmistamme painatusaineistot tehokkaasti ja vuosien kokemuksella. Tunnemme pakkausten painatusmenetelmät ja olemme perehtyneet eri pakkaustyyppien erityispiirteisiin käytännön kokemuksen kautta. Saumattomassa yhteistyössä pakkaussuunnittelijoidemme sekä eri reprojen ja painotalojen kanssa huolehdimme siitä, että näyttävimmätkin designkonseptit siirtyvät saumatta onnistuneisiin toteutuksiin, lopputulos on aina laadukas ja tavoitteiden mukainen, eivätkä kustannukset tai aikataulu karkaa käsistä. Tarpeen mukaan teemme myös painovalvontaa.