pakkaussuunnittelu felix majoneesit

Brändi- ja pakkausdesign, kokonaisvaltainen pakkaussuunnittelu

Packdesign ID on erikoistunut visuaaliseen konseptointiin ja kokonaisvaltaiseen pakkaussuunnitteluun, pakkausratkaisuihin sekä niihin liittyvään pakkauskehitykseen, tuotteistukseen ja brändäykseen yli 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme vahvoja ja erottuvia brändi-, ja tuoteilmeitä sekä luomme pakkauksia, jotka nostavat brändin ja tuotteen arvoa sekä tuovat menestystä.

Rakennamme brändejä visuaalisen konseptoinnin ja strategisen, liiketoimintaa tukevan kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun ja pakkausmuotoilun keinoin.

Asiakkaitamme ovat niin alojensa markkinajohtajat kuin pienemmät toimijat eri tuoteryhmissä

Asiakkaitamme ovat niin alojensa markkinajohtajat kuin pienetkin toimijat. Vuosien varrella olemme saaneet olla uudistamassa monen tutun brändin visuaalista ilmettä ja montaa tuttua logoa, sekä suunnitella täysin uusia. Moni tuttu arjen tuote ja ikoninen brändi onkin saanut käsissämme uuden ilmeen ja on pakattu suunnittelemaamme pakkaukseen.

Kun haluat löytää tuotteellesi parhaan pakkausratkaisun tai tarvitset tukea pakkausvalinnoissa ja brändäyksessä – tarjoamme käyttöösi vankan suunnitteluosaamisemme, asiantuntemuksemme ja laajan alan kontaktiverkostomme. Autamme sinua löytämään myyvät, kuluttajia kiinnostavat ja houkuttelevat pakkauskonseptit ja visuaaliset ratkaisut, sekä viemään ne käytännön toteutuksiin tehokkaasti, toimivasti ja sujuvasti.  – Tai jos haluat kumppaniksesi pakkauksiin erikoistuneen suunnittelutiimin, joka tarjoaa joustoa suuremmankin tuoteportfolion ylläpitoon – tuomme käyttöösi näppärän ja kokeneen tiimimme, jonka avulla vaativammatkin suunnittelutehtävät saatetaan onnistuneeseen toteutukseen tavoitelluissa kustannuksissa ja aikataulussa ilman turhia mutkia tai päällekkäisiä kustannuksia.

Kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun avulla autamme sinua tehostamaan brändisi näkyvyyttä sekä rakentamaan pakkauksesta tuotteesi ja brändisi merkittävän kilpailutekijän

Autamme brändiäsi menestymään. Vuosien varrella olemme nähneet, että jo yksikin merkittävä pakkausteko voi muuttaa käsitystä brändistä merkittävästi ja nopeasti. Kokeneet brändi- ja pakkausasiantuntijamme sekä pakkaussuunnittelijamme auttavat sinua juuri sillä alueella, joka tukee tuotteesi ja brändisi menestystä parhaalla tavalla. Kauttamme tavoitat myös uusimmat innovaatiot sekä alan viimeisimmän kansainvälisen tietotaidon ja trendit.

teknos pakkaussuunnittelu

Brändi- ja tuoteilmeet, graafinen suunnittelu ja visuaalinen pakkaussuunnittelu

Konseptoimme ja suunnittelemme erottuvia ja houkuttelevia brändi- ja tuoteilmeitä sekä pakkauksia, jotka nostavat tuotteesi esille myymälän hyllystä ja viestivät tehokkaasti tukien brändisi rakennustyötä kaikkialla missä se pakkauksen kautta kohdataan. B2C tai B2B – me autamme sinua erilaistumaan ja kohottamaan brändisi arvoa designsuunnittelun ja pakkaussuunnittelun avulla.

Erityisesti elintarvikkeissa ja FMCG -tuotteissa pakkaus on lähes aina brändin tärkein yksittäinen media – ja siis myös kaikkein kriittisin. Näissä kategorioissa brändi kohdataan pakkauksen kautta useammin kuin kaikkien muiden medioiden avulla yhteensä. Autamme sinua brändi- ja pakkausviestiesi terävöittämisessä ja pakkausinformaatiosi tehostamisessa. Avullamme varmistut siitä, että tämä tärkein mediasi toimii tehokkaasti.

Näkemystä, tietoa ja tutkimusta

Tuomme jokaiseen projektiin vahvan näkemyksemme pakkauksen kilpailukeinoista eri tuoteryhmissä ja myyntikanavissa, ja haastamme myös tuotekategorioiden perinteisiä konventioita. Perehdymme aina huolella tuotteesi kilpailuympäristöön, ja asiakas- ja kuluttajaymmärrystä syvennämme mm. erilaisten haastattelujen sekä tutkimusten avulla. Näin pakkaussuunnittelu suunnataan kohti oikeaa päämäärää ja tavoitteita hallitusti ja päämäärätietoisesti.

Kehittämämme Visuaalisen Myymäläanalyysin™ lisäksi hyödynnämme kattavasti erilaisia tutkimusmenetelmiä aina perinteisistä laadullisista kyselytutkimuksista moderneihin silmänliike-, some- yms. menetelmiin, joiden avulla hankimme tietoa asiakkaiden ja kuluttajien ajatuksista, odotuksista ja toiveista ja ohjaamme suunnittelutyömme oikeaan suuntaan ja kuluttajia puhutteleviin ratkaisuihin.

Toteutamme projektimme tiiviissä yhteistyössä sinun ja sidosryhmiesi sekä pakkausketjun muiden toimijoiden kanssa, ja hyödynnämme tarvittaessa erilaisia workshop ja co-creation -menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Markkinointiviestintä, brändi- ja pakkausviestien terävöittäminen, informaatiohierarkia

Tehokas markkinointiviestintä rakentuu luontevasti pakkausbrändin visuaalisen ilmeen kautta. Kun haluat tehdä omasta toiminnastasi mahdollisimman tehokasta ja helppoa, me suunnittelemme sinulle myös kaikki tarvitsemasi visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin materiaalit pakkausmediasi tueksi. Näin varmistat kaiken brändikommunikaatiosi ja markkinointiviestintäsi selkeyden, yhtenäisyyden ja johdonmukaisuuden eikä sinun tarvitse koskaan tinkiä brändisi visuaalisesta laadusta.

Autamme sinua kaikkien pakkausviestiesi terävöittämisessä sekä kriittisen tärkeän viestihierarkian suunnittelussa. Kirjoitamme myös brändiviestinnän ja tuotepakkausten markkinoinnilliset tekstit sekä neuvomme sinua kaikissa pakkausmerkinnöissä. Asiantunteva ja erikoistunut pakkaussuunnittelu valjastaa kaikki pakkausviestit tuotteesi menestyksen tukemiseen.

Lapponia etikettejä ja korkkeja

Painatusaineistojen tuotanto

Valmistamme painatusaineistot tehokkaasti ja vuosien kokemuksella. Tunnemme pakkausten painatusmenetelmät ja olemme perehtyneet eri pakkaustyyppien ja painopintojen erityispiirteisiin jo lähes 30 vuoden ajan. Saumattomassa yhteistyössä pakkaussuunnittelijoidemme sekä eri reprojen ja painotalojen kanssa huolehdimme siitä, että näyttävimmätkin designkonseptit, luovimmat ideat ja erottuvin pakkaussuunnittelu siirtyvät saumatta onnistuneisiin toteutuksiin. Lopputulos on aina laadukas ja tavoitteiden mukainen, eivätkä kustannukset tai aikataulu karkaa käsistä kun luova suunnittelu ja käytännön toteutus kulkevat käsi-kädessä aina ideasta valmiiksi pakkaukseksi. Tarpeen mukaan teemme myös painovalvontaa ja saatamme jokaisen suunnittelutyömme aina alusta loppuun sujuvasti ja hallitusti asiakkaidemme avuksi.

Tervetuloa seuraamaan meitä myös Linkedinissä!

BIB pakkausinnovaatio

Ekologiset ja vastuulliset pakkausratkaisut

Kartoitamme jatkuvasti uusia pakkausratkaisuja ja tarjoamme käyttöösi myös tiedon alan viimeisimmästä kansainvälisestä kehityksestä ja trendeistä. Seuraamme ja kartoitamme erityisesti ekologisia ja kestävän kehityksen myötäisiä pakkausratkaisuja sekä uusien materiaalien kehitystyötä. Yhteistyömme pakkausketjun eri toimijoiden ja uusien materiaalien kehittäjien kanssa tuo myös asiakkaillemme tiedon uusimmista mahdollisuuksista ensimmäisten joukossa. Lue kuinka autoimme Pernod Ricard Finlandia hyödyntämään uutta Paptic-materiaalia.  Lue myös yhteistyöstämme UPM Raflatacin kanssa.

Pakkauksen materiaaliratkaisut viestivät asiakkaille ja kuluttajille brändin arvoista. Silloin kun vastuulliset ja kestävät ratkaisut ovat brändille aidosti tärkeitä, viestii pakkaus niistä erittäin konkreettisesti ja pakkausmateriaalien kohdalla voidaan tehdä aidosti vastuullisia valintoja, joilla on todellista merkitystä.

Kokonaisvaltainen suunnittelumme yhdistää visuaalisten brändi- ja tuotekonseptien suunnittelun pakkausmuotoiluun ja materiaalisuunnitteluun. Näin kaikki suunnittelun kaikki osa-alueet tukevat parhaalla tavalla yhteisen päämäärän saavuttamista ja toteutumista. Kun tavoitteena on vastuullinen ja kestävä pakkaus, tulee kaikkien pakkauksen ulottuvuuksien ja siinä tehtyjen ratkaisujen tukea tätä päämäärää. Ekologiset materiaalivaihtoehdot kulkevat käsi kädessä tuotteesi ja brändisi kanssa kun työ tehdään yhtenä kokonaisuutena, kokonaisvaltaisella ymmärryksellä ja asiantuntemuksella.

Lue vastuullisuuden muista ulottuvuuksista!

Olemme materiaaliriippumaton pakkaussuunnittelu kumppanisi, kun haluat tarkastella ennakkoluulottomasti eri pakkausvaihtoehtoja ja saavuttaa parhaan lopputuloksen. Sovi maksuton konsultaatio, niin kartoitetaan, kuinka voimme auttaa sinua ja brändiäsi menestymään.

Muotoilu, pakkauskehitys ja rakennesuunnittelu

Muotoilemme pakkauksia ja teemme pakkauskehitystä eri materiaaleilla yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Olemme materiaaliriippumaton pakkaussuunnittelu kumppanisi, kun haluat tarkastella ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia. Työmme on kansainvälisesti palkittua ja muotoiluajattelumme yhdistää puhdaslinjaista skandinaavista muotoilua teolliseen toimivuuteen. Kun haluat vahvaa erottuvuutta kilpailukentästä tai tuotteesi edellyttää pakkaukselta esimerkiksi erityislaatuista toiminnallisuutta, me suunnittelemme sinulle täysin oman pakkausratkaisun.

Keskitymme pakkausmuotoiluprojekteissamme vahvasti käytettävyyden ja muistettavan, arvoa luovan brändikokemuksen muotoiluun. Oma, räätälöity pakkaus tarjoaakin sinulle mahdollisuuden tuoda markkinoille tuotteita, jotka erilaistuvat kilpailijoista tehokkaasti parhaimmillaan täysin uniikin pakkausratkaisun avulla.

Huomioimme suunnittelutyössämme pakkauksen toimivuuden ja tehokkuuden koko valmistus- ja pakkausketjussa, myymälässä sekä loppukäyttäjällä. Näin saavutetaan paitsi kuluttajan arkea helpottavia, toimivia pakkauksia, myös kustannuksia ja materiaaleja säästäviä ekologisia ratkaisuja.

Atria jauhelihapakkauksen pakkaussuunnittelu

Tulevaisuuden pakkauskonseptit

Seuraamme aktiivisesti ja herkällä korvalla pakkausmaailman tapahtumia ja teknologian kehitystä mm. uusien pakkausmateriaalien, erilaisten älyratkaisujen ja digipainamisen alueilla. Tarkkailemme kehitystä eri tuoteryhmissä sekä yleisiä megatrendejä – ja tätä olemme tehneet määrätietoisesti jo vuosien ajan. Näin kertynyttä tietoa hyödynnämme tulevaisuuden pakkauskonseptien kehitystyössä, jossa suuntaamme katseemme vuosien päähän eteenpäin, visioimme ja ideoimme pakkaamisen tulevaisuutta eri tuoteryhmissä. Palvelumme yhdistää kuluttajalähtöisen käytettävyyssuunnittelun, materiaalisuunnittelun sekä muotoilun, ja mahdollistaa jopa täysin uniikin kilpailuedun rakentamisen.

pakkaussuunnittelu LV Oat

Pakkauskartoituspalvelu

Riippumaton pakkauskartoituspalvelumme tarjoaa apua pakkauskehitykseen. Se kokoaa yhteen eri pakkausvalmistajien tarjontaa, uusimpia pakkausinnovaatioita ja vastuullisia ratkaisuja sekä myös kontakteja rahti-/puolestapakkajiin koti- ja ulkomailla. Palvelu auttaa löytämään pakkausratkaisuja, jotka yhdistävät brändiviestinnälliset tavoitteet käytännön toimivuuteen ja uusimpiin materiaalimahdollisuuksiin.

Palvelukonsepti on osa kokonaisvaltaista pakkaussuunnittelupalveluamme ja se auttaa brändejä ja pakkaavia yrityksiä tarkastelemaan pakkausratkaisuja ennakkoluulottomasti, avoimesti ja tuorein silmin. Palvelua voidaan hyödyntää oman vahvan pakkauskehitysosaamisen ja innovoinnin tukena, kuten tehtiin esimerkiksi Bernerillä, mutta lisäksi se tarjoaa pakkauskehitysosaamista myös sellaisille yrityksille, joilla omaa osaamista ei talon sisällä vielä ole.

Autamme kartoittamaan myös uusia materiaalivaihtoehtoja jos haluat nähdä mitä mahdollisuuksia juuri tällä hetkellä tarjoutuu tai millaisia kehityssuuntia on nähtävillä.

Sovi maksuton konsultaatio, niin mietitään yhdessä, kuinka voimme auttaa myös sinua hyödyntämään uusia pakkausalan tarjoamia mahdollisuuksia!

Lue lehdistötiedote aiheesta.

Standardipakkaukset ja valmistajayhteydet

Silloin kun oman pakkausratkaisun kehittäminen ei ole järkevää, kustannustehokas vaihtoehto on löytää ratkaisu erilaisten standardipakkausten joukosta. Kauttamme löydät kattavat kontaktit niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin pakkausvalmistajiin sekä tiedon alan uusimmista mahdollisuuksista, viimeisimmistä suuntauksista ja ekologisista vaihtoehdoista. Kansainvälisen alan kontaktiverkostomme avulla pakkaussuunnittelutoimistomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös entistä tehokkaampiin hankintoihin – avullamme löydät pakkausvaihtoehdot, oli tuotteesi lähes mikä tahansa.