Atria jauhelihapakkauksen pakkaussuunnittelu

Packdesign ID:n suunnittelema Atria pakkaus nappasi jälleen ”Pakkausalan Oscarin”

Packdesign ID:n suunnittelema Atria Jauhelihan kokoinen pakkaus oli jälleen maailman parhaiden pakkausten joukossa kun se palkittiin WORLDSTAR 2018 -kilpailussa. Kyseinen Atria jauhelihapakkaus palkittiin aikaisemmin syksyllä ylivoimaisesti parhaana Pohjoismaisena pakkauksena Scanstar 2017 -kilpailussa ja se huomioitiin myös ainutlaatuisella tuomariston ”First choice”-kunniamaininnalla. Lisäksi pakkaus menestyi myös kotimaisessa K-Ruoka Awards -kilpailussa, jossa se valittiin vuoden 2017 vastuullisuusteoksi.

Katso myös maailman paras leikkelerasia!

– Pitkäjänteinen yhteistyömme Packdesign ID:n kanssa on tuottanut uniikkeja pakkausratkaisuja jotka tarjoavat tuotteillemme ja brändillemme aitoa kilpailuetua. Pakkauksia on myös palkittu maailman parhaina omissa tuoteryhmissään ja mikä tärkeintä, myös kuluttajat ovat huomanneet niiden hyvät, arkea helpottavat ominaisuudet.

Anna Kultalahti, Atria Suomi Oy

Scanstar-kilpailun pakkausalan asiantuntijoista koostuva tuomaristo näki ”Jauhelihan kokoinen pakkaus” -vakuumin vähentävän materiaalin kulutusta ja pakkauksen viemää tilaa sen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Tuomaristo perusteli valintaansa sanomalla pakkauksen edustavan ”lajissaan täysin uudenlaista pakkausratkaisua”. Atria jauhelihapakkaus on yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva.

Ainutlaatuista käytettävyyttä pakkausmuotoilulla

Packdesign ID:n ja Atrian yhteistyönä kehittämä uusi ”Jauhelihan kokoinen pakkaus” tuli Suomen markkinoille helmikuussa 2017 ja se on ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen kaikkiin aikaisempiin jauhelihapakkauksiin verrattuna. Uudessa, jauhelihamarkkinat mullistavassa vakuumipakkauksessa on huomioitu täysin uudella ja ainutlaatuisella tavalla pakkauksen helppo avattavuus – saksia ei tarvita, vaan pakkaus avautuu helposti isojen ”avauslipareiden” avulla. Avatusta pakkauksesta jauheliha on helppo siirtää pannulle tai kulhoon valmistusta varten.

Yli 50 % vähemmän pakkausmateriaalia

Erinomaisen käytettävyyden lisäksi uudessa vakuumipakkauksessa on yli 50% vähemmän pakkausmateriaalia verrattuna kaikkiin muihin markkinoilla oleviin jauhelihapakkauksiin. Pakkaus on jauhelihan kokoinen ja säästää näin tilaa kuljetuksissa, kaupassa, kuluttajan kauppakassissa, jääkaapissa sekä roskakorissa. Lisäksi uuteen pakkaukseen pakattu jauheliha ei tarvitse suojakaasua ja se mahdollistaa kaupalle pidemmän myyntiajan.

Atria Luomu Nauta Jauheliha pakkaussuunnittelu

Pakkaus on saanut runsaasti julkisuutta ja siitä on kirjoitettu useissa alan julkaisuissa. Myös kuluttajat ottivat nopeasti pakkauksen omakseen. Kuluttajien ehdotuksesta Atria Jauhelihan kokoinen pakkaus nousi finalistien joukkoon ja oli Vuoden Vastuullisuusteko 2017 K-Ruoka Awards äänestyksessä.

MUITA VASTAAAVIA TÖITÄ