Brändi- ja pakkausdesign, kokonaisvaltainen pakkaussuunnittelu

Kokonaisvaltaisen pakkaussuunnittelun avulla autamme sinua rakentamaan pakkauksesta tuotteesi ja brändisi merkittävän kilpailutekijän. Tarjoamme käyttöösi kaikki pakkaussuunnittelun eri osa-alueet sekä alan viimeisimmän kansainvälisen osaamisen ja trendit.

Kokeneet suunnittelijamme ja asiantuntijamme tuntevat kaikki pakkausten tarjoamat mahdollisuudet ja auttavat sinua juuri sillä alueella, joka tukee tuotteesi ja brändisi menestystä parhaalla tavalla.

Miten voimme auttaa

Suunnittelemme visuaalisia brändi- ja tuoteilmeitä kaikkiin eri tuoteryhmiin, teemme pakkausmuotoilua ja -kehitystä sekä neuvomme sinua brändi- ja pakkaussuunnitteluun liittyvissä asioissa. Kauttamme löydät myös kattavat kontaktit niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin pakkausvalmistajiin sekä tieto alan uusimmista mahdollisuuksista ja viimeisimmistä suuntauksista. Autamme sinua ohjaamaan panostukset juuri sille osa-alueelle, jossa ne tuottavat eniten ja tukevat parhaiten strategisia tavoitteita.

Brändi- ja tuoteilmeet, graafinen suunnittelu

Konseptoimme ja suunnittelemme erottuvia ja houkuttelevia brändi- ja tuoteilmeitä sekä pakkauksia, jotka nostavat tuotteesi ja brändisi esille myymälän hyllystä ja viestivät tehokkaasti tukien brändisi rakennustyötä kaikkialla, missä se pakkauksen kautta kohdataan. B2C tai B2B – me autamme sinua erilaistumaan ja kohottamaan brändisi arvoa designsuunnittelun avulla.

Erityisesti elintarvikkeissa pakkaus on lähes aina brändin tärkein yksittäinen media – ja näin myös kaikkein kriittisin. Tässä tuoteryhmässä brändi kohdataankin pakkauksen kautta useammin kuin kaikkien muiden medioiden yhteensä. Avullamme varmistut siitä, että tämä tärkein mediasi toimii tehokkaasti.

Näkemystä, tietoa ja tutkimusta

Tuomme jokaiseen projektiin vahvan näkemyksemme pakkauksen kilpailukeinoista eri tuoteryhmissä ja myyntikanavissa. Toteutamme projektimme tiiviissä yhteistyössä sinun ja sidosryhmiesi sekä pakkausketjun muiden toimijoiden kanssa, ja hyödynnämme tarvittaessa erilaisia workshop ja co-creation -menetelmiä. Asiakas- ja kuluttajaymmärrystä syvennämme mm. erilaisten haastattelujen ja tutkimusten avulla.

Hyödynnämme työssämme kattavasti erilaisia tutkimusmenetelmiä aina perinteisistä laadullisista kyselytutkimuksista moderneihin silmänliike-, some- yms. menetelmiin joiden avulla hankimme tietoa asiakkaiden ja kuluttajien ajatuksista, odotuksista ja toiveista, sekä ohjaamme suunnittelutyömme oikeaan suuntaan. Kehittämämme Visuaalisen MyymäläanalyysinTM avulla varmistamme visuaalisten pakkauskonseptien erottuvuuden ja toimivuuden – myyvyyden – oikeassa kilpailuympäristössä.

Visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin materiaalit

Kun haluat tehdä omasta toiminnastasi mahdollisimman tehokasta ja helppoa, me suunnittelemme sinulle myös kaikki tarvitsemasi visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin materiaalit pakkausmediasi tueksi. Näin varmistat kaiken markkinointiviestintäsi yhtenäisyyden ja tehokkuuden eikä sinun tarvitse koskaan tinkiä brändisi visuaalisesta laadusta.

Muotoilu, pakkauskehitys ja rakennesuunnittelu

Muotoilemme pakkauksia ja teemme pakkauskehitystä eri materiaaleilla yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Olemme materiaaliriippumaton kumppanisi, kun haluat tarkastella ennakkoluulottomasti eri vaihtoehtoja. Työmme on kansainvälisesti palkittua, ja toimimme skandinaavisen pakkausmuotoilun huipulla.

Kun haluat vahvaa erottuvuutta kilpailukentästä tai tuotteesi edellyttää pakkaukselta esimerkiksi erityislaatuista toiminnallisuutta, me suunnittelemme sinulle täysin oman pakkausratkaisun. Keskitymme muotoiluprojekteissamme vahvasti pakkauksen käytettävyyden ja muistettavan, arvoa luovan brändikokemuksen muotoiluun. Oma pakkausratkaisu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda markkinoille tuotteita, jotka erilaistuvat kilpailijoista tehokkaasti pakkauksensa avulla.

Huomioimme suunnittelutyössämme pakkauksen toimivuuden ja tehokkuuden koko valmistus- ja pakkausketjussa, myymälässä sekä loppukäyttäjällä. Näin saavutetaan paitsi kuluttajan arkea helpottavia, toimivia pakkauksia, myös kustannuksia ja materiaaleja säästäviä ekologisia ratkaisuja.

Standardipakkaukset ja valmistajayhteydet

Slloin kun oman pakkauksen kehittäminen ei ole järkevää, kustannustehokas vaihtoehto on löytää ratkaisu erilaisten standardipakkausten joukosta. Kauttamme löydät pakkaustoimittajat, oli tuotteesi tai pakkauksesi lähes mikä tahansa. Laajan kansainvälisen kontaktiverkostomme avulla tarjoamme sinulle mahdollisuuden entistä tehokkaampiin hankintoihin.

Tulevaisuuden pakkauskonseptit

Seuraamme aktiivisesti ja herkällä korvalla pakkausmaailman tapahtumia, kehitystä eri tuoteryhmissä sekä yleisiä megatrendejä. Tätä olemme tehneet määrätietoisesti jo vuosikausien ajan, ja näin kertynyttä tietoa hyödynnämme tulevaisuuden pakkauskonseptien kehitystyössä, jossa suuntaamme katseemme vuosien päähän eteenpäin ja visioimme pakkaamisen tulevaisuutta eri tuoteryhmissä. Palvelumme yhdistää kuluttajalähtöisen käytettävyyssuunnittelun, materiaalisuunnittelun sekä muotoilun ja mahdollistaa sinulle täysin uniikin kilpailuedun rakentamisen.

Ekologiset pakkausratkaisut ja materiaalisuunnittelu

Etsimme jatkuvasti uusia toteutusmahdollisuuksia ja tarjoamme käyttöösi tiedon alan viimeisimmistä kansainvälisistä suuntauksista ja uusista materiaaleista. Tällä hetkellä keskitymme erityisesti ekologisiin pakkausratkaisuihin ja huomioimmekin kaikissa suunnitteluprojekteissamme myös pakkauksen ekologiset näkökohdat.

Pakkauksen kohdalla tehdyt ratkaisut kertovat asiakkaille ja kuluttajalle brändin arvoista. Silloin kun kestävät ratkaisut ovat brändille tärkeitä, viestii pakkaus niistä kaikkein konkreettisimmin ja sen kohdalla voidaankin tehdä aidosti vastuullisia valintoja, joilla on todellista merkitystä.

Kokonaisvaltainen suunnittelumme yhdistää visuaalisten brändi- ja tuotekonseptien suunnittelun muotoiluun ja materiaalisuunnitteluun. Näin kaikki suunnittelun osa-alueet tukevat parhaalla tavalla yhteisen päämäärän saavuttamista ja toteutumista. Kun tavoitteena on ekologisempi pakkaus, tulee kaikkien pakkauksen ulottuvuuksien tukea tätä päämäärää. Ekologisia materiaalivaihtoehtoja ei tarvitse hylätä designvalintojen takia, kun koko suunnittelu tehdään yhtenä kokonaisuutena ja kokonaisvaltaisella ymmärryksellä.

Painatusaineistojen tuotanto

Valmistamme painatusaineistot tehokkaasti ja vuosien kokemuksella. Tunnemme pakkausten painatusmenetelmät ja olemme perehtyneet eri pakkaustyyppien erityispiirteisiin käytännön kokemuksen kautta. Saumattomassa yhteistyössä suunnittelijoidemme sekä eri reprojen ja painotalojen kanssa aineistotuotantopäällikkömme huolehtii siitä, että lopputulos on aina laadukas ja tavoitteiden mukainen eivätkä kustannukset karkaa käsistä. Teemme tarpeen mukaan myös painovalvontaa.