Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Packdesign ID on kokonaisvaltaisen
pakkaussuunnittelun edelläkävijä

Kokonaisvaltainen pakkaussuunnittelu on pakkauskehitystä osana tuotesuunnittelua. Sen avulla panostukset ohjataan sinne missä ne tuottavat eniten. Suunnittelussa huomioidaan pakkauksen tehokkuus ja toimivuus koko pakkaus- ja valmistusketjussa sekä myymälässä ja loppukäyttäjällä. Näin saavutetaan tehokkuutta niin valmistuksessa kuin toteutuksissa materiaaleja ja kustannuksia säästäen.

Mitä suunnittelemme

Laajoista kokonaisuuksista yksittäisiin tuotteisiin

Visualisoimme brändin ja pakkauksen graafisen suunnittelun ja muotoilun keinoin sekä ideoimme ja toteutamme tulevaisuuden pakkauskonsepteja. Suunnittelemme laajoja pakkauskokonaisuuksia sekä yksittäisiä pakkausilmeitä eri asiakkaiden tarpeisiin.

Pakkaukset kaikkiin tuoteryhmiin

Suunnittelemme pakkaukset kaikkiin tuoteryhmiin elintarvikkeista ja kulutushyödykkeistä kestohyödykkeisiin.

Käyttöpakkaukset ja kuljetuspakkaukset

Suunnittelemme tehokkaita ja toimivia käyttö- ja kuljetuspakkauksia kaikille pakkaamisen tasoille.

Houkuttelevat myyntipakkaukset

Suunnittelemme erottuvia ja houkuttelevia myyntipakkauksia sekä suoritamme myymälätoimivuuden analysointia. Myymälätoimivuutta tehostamme erilaisten tukimateriaalien avulla. Tukimateriaalia suunnittelemme hyllyvalmiista kuljetuspakkauksista aina shop in shop- ratkaisuihin saakka.

Palvelumme

Toteutamme pakkaussuunnittelun kokonaisuutena alusta loppuun. Valvomme myös toteutuksen.

Graafinen pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme ja konseptoimme graafisia pakkausilmeitä uusille brändeille ja tuotteille sekä uudistamme olemassaolevia brändi-ilmeitä. Suunnittelemme ja toteutamme visuaalisia brändi-ilmeitä pakkauslähtöisesti. Syvä pakkausmateriaalien ja painatusmenetelmien tuntemuksemme varmistavat, että luovimmatkin suunnitelmamme siirtyvät saumatta onnistuneisiin toteutuksiin.

Teollinen pakkausmuotoilu ja pakkauskehitys

Teollinen muotoilu mahdollistaa uusien pakkausmuotojen ja -ratkaisujen räätälöinnin täysin asiakkaan tarpeisiin. Teemme monipuolista pakkauskehitystä eri materiaaleilla ja rakenteilla yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja ja toteutusmahdollisuuksia huomioiden pakkausalan uusimpien tekniikoiden mahdollisuudet ja kestävän kehityksen. Muotoilumme on saanut kansainvälistä arvostusta ja tällä alueella toimimme skandinaavisen pakkausmuotoilun huipulla.

Aineistotuotanto

Tehokas ja ammattitaitoinen aineistontuotantoprosessimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tuotantopäällikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä painojen ja reprojen kanssa varmistaakseen onnistuneen lopputuloksen. Tarpeen mukaan suoritamme painovalvonnan.

Konsultointi, koulutus- ja opetustoiminta

Konsultoimme pakkaajia ja brändinomistajia pakkausvalinnoissa ja kehitämme pakkausprosesseja osana suunnitteluprojektejamme. Koulutamme ja opetamme pakkausalan toimijoita erilaisissa tapahtumissa sekä myös yritysten sisällä.

Pakkaustoimittajat

Laaja kansainvälinen kontaktiverkostomme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden entistä tehokkaampiin hankintoihin. Kustannustehokas vaihtoehto omille pakkausmuodoille on löytää uusia pakkausratkaisuja erilaisista standardiratkaisuista. Pakkausvalmistajakontaktiemme kautta tavoitat eri standardiratkaisut.

Pakkausmateriaalit ja trendit

Keräämme viimeisimmän tiedon pakkausalan materiaaleista ja uusimmista kestävän kehityksen mukaisista ratkaisuista. Tätä tietoa hyödynnämme jokaisessa projektissamme. Tarjoamme asiakkaillemme viimeisimmän kansainvälisen tiedon pakkausalan trendeistä ja uusimmista suuntauksista.

Muut brändimateriaalit

Suunnittelemme ja toteutamme pakkaussuunnitteluasiakkaillemme myös muut markkinointimateriaalit ja brändiohjeistukset tarpeen mukaan.

Thermo Scientific Lumene Premium Beauty Pouttu Lumene Blueberry Mascarat Biozell-designuudistus Fazer Alku-leivät Oululainen-designuudistus Aqualan Plus -perusvoiteet Lumene-designuudistus