Danone Activia pakkaussuunnittelu

Kansainvälisen Activia-brändin pakkausilmeen uudistus Pohjoismaiden markkinoille

Kansainvälisen Activia-ruoansulatusjogurttibrändin uusi ilme suunniteltiin ja uudistettiin pohjoismaisiin pakkauksiin Packdesign ID:n voimin. Uusi pakkausilme on ajanmukaisesti selkeä ja tyylikäs. Sen tehtävänä on maksimoida uuden Activia Stardust -logon näkyvyys, vahvistaa voimakkaasti hyllyerottuvuutta ja tuoda esiin itse tuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet sekä ylivoimainen makumielikuva.

Activia pakkausuudistus 2015
Activia makukuvat ja graafinen suunnittelu

Luonnollisuus ja raikkaus

Uudessa designissa korostuvat läikehtivän valon muodossa terveys, luonnollisuus ja hyvä olo. Näyttävät makukuvat viimeisteltiin pieteetillä jokaista yksityiskohtaa myöten, ja ne vahvistavat mielikuvaa ainutlaatuisen herkullisesta tuotteesta.

Activia kevyt tuotteet pakkaussuunnittelu
Activia-pakkausten hyllyerottuvuus

Ylivoimainen hyllyerottuvuus

Uusi Activia-tuoteperhe erottuu hyllystä yhtenäisenä, selkeänä ja houkuttelevana kokonaisuutena. Oma brändiväri muodostaa hyllyssä eheän ja vahvan kokonaisuuden, joka nousee voimakkaana esille kaikissa myymälöissä. Yhtenäisestä visuaalisuudesta huolimatta myös eri tuotetyypit, kuten light-tuotteet, erottuvat hyllystä vaivattomasti.

Activia pakkausten aineistotuotanto ja värinhallinta

Pakkauspainatusten koordinointi

Painettavia pakkausmateriaaleja oli useita erilaisia, ja Activian vihreän brändivärin oli toistuttava yhdenmukaisena läpi niiden kaikkien.

MUITA VASTAAVIA TÖITÄ