Lahjakassi vastuullisesta Paptic® materiaalista vahvistaa hyllynäkyvyyttä

Myynti on käynnistynyt todella hyvin, paremmin kuin yhdelläkään meidän muista kauden lahjapakkaustuotteista!

Kaisa Kavekari, Pernod Ricard Finland Oy

Packdesign ID sai jälleen ilon toimia Pernod Ricard Finlandin yhteistyökumppanina kun korkealaatuiselle viinibrändille haluttiin tuoda erottuvuutta ja kilpailuetua erilaisen, tuoteryhmässään erottuvan pakkausratkaisun avulla. Joulukauden uutuutena laadukas Jacob’s Creek Double Barrell Shiraz -punaviini pakataan tyylikkääseen vastuullisesta Paptic -materiaalista valmistettuun lahjakassiin.

Pernod Ricard Finland Oy on maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö ja Suomen alkoholimarkkinan toiseksi suurin toimija.

Oston helppoutta hyllyvalmiilla ratkaisulla

Tyypillisin joulu-/lahjapakkaus viineille on pahvinen kotelopakkaus, mutta nyt Alkon myymälöihin tuodaan ensimmäistä kertaa tuote, joka on jo valmiiksi pakattu lahjakassiin. Kuluttajalle ratkaisu tarjoaa kevyemmän ja vastuullisen pakkausratkaisun sekä modernia oston helppoutta, kun erillistä kassia tai lahjapussia ei tarvitse hankkia.

Uusi lahjakassi on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista valmistetusta Paptic -materiaalista ja se sisältää 30 % vähemmän materiaalia lahjapakkauksena yleisimmin käytettyyn pahvikoteloon verrattuna. Materiaali on kestävyydessään uudelleen käytettävä ja lisäksi helposti kierrätettävissä elinkaarensa lopussa. Se kestää myös kosteutta paremmin kuin esimerkiksi paperi.

Kestävä kehitys keskiössä

– Etsimme jatkuvasti ratkaisuja, joiden avulla voimme palvella tämän päivän erittäin ympäristötietoista kuluttajaa entistä paremmin. Kestävä kehitys on meillä keskiössä kaikessa toiminnassamme, myös pakkauksissa, ja etsimmekin uusissa ratkaisuissamme materiaalitehokkaita vaihtoehtoja, jotka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista korkeasta laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tästä syystä valitsimme Paptic -materiaalin myös uusimpaan lahjapakkaukseemme, sanoo Kaisa.

– On hienoa, että meiltä Suomesta löytyy kumppaneita, jotka ovat alansa edelläkävijöitä niin vastuullisten materiaalien kehityksessä kuin tulevaisuuden pakkausratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

Kaisa Kavekari, Pernod Ricard Finland Oy

Uusia materiaali-innovaatioita Suomesta: vastuullinen Paptic® materiaali

Paptic® -materiaali on Paptic Oy:n kehittämä kuitupohjainen ja kierrätettävä materiaali, jolla korvataan muovia pakkauksissa. Materiaalia on valmistettu teollisessa mittakaavassa vuodesta 2018.

Paptic Oy on vuonna 2015 perustettu nopean kasvun yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa. Tällä hetkellä Papticissa työskentelee lähes 30 ammattilaista, ja Paptic® -materiaaleja toimitetaan yli 40 maahan.

Yksilölliset, brändätyt Paptic®-ratkaisut Packdesign ID:ltä

Packdesign ID suunnittelee ja hankkii brändisi tarpeisiin sopivat, pakkausketjussasi toimivat, innovatiiviset ja vastuullisesta Paptic-materiaalista valmistetut kassit sekä muut pakkausratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla. Käytössämme on kansainvälinen toimittajaverkosto, jonka kanssa kehitämme ja toteutamme uusia innovatiivisia pakkausratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Paptic tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon paperista, tekstiilistä ja muovista valmistetuille pakkauksille kuten esim. erilaisille kasseille sekä postitus- ja jopa elintarvikepakkauksille. Materiaali on miellyttävän pehmeää ja kosteuden- sekä kulumisen kestävää. Lisäksi Paptic-materiaalille voidaan toteuttaa korkealaatuiset painatukset ja esim. foilaus- ja lakkausefektit. -Ota yhteyttä niin tutkitaan yhdessä voisiko tämä uusi vastuullinen materiaali tarjota sinullekin uudenlaisen ja markkinoilla erottuvan pakkausratkaisun!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Maija Olkkonen-Seppo, p. 010 322 7791 tai Emma Kosonen, p. 010 322 7792

MUITA VASTAAVIA TÖITÄ