Uutuusbrändi apteekkeihin

Packdesign ID suunnitteli visuaalisen ilmeen uudelle Helein-brändille ja tuoteperheelle. Sisältäpäin kumpuavaa kauneutta tukevat ravintolisät saivat pakkaussuunnittelussa hillityn tyylikkään ja kosmeettisen ilmeen, joka on luotu apteekkiympäristöä silmällä pitäen.

Helein logosuunnittelu

Laadukas ja viimeistelty bränditunnus

Helein-logon keveys, liioittelemattomuus ja tyylikäs yksinkertaisuus saivat inspiraationsa kosmetiikkamaailmasta. Pakkauksissa hopeafoliolla toteutettu logo toimii brändin tunnisteena kautta kaiken viestinnän.

Helein myymälädisplay

Näyttävät myymälädisplayt pakkausten tueksi

Uutuuslanseerauksissa pakkausten myymälänäkyvyyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota, ja Helein-tuoteperheelle suunniteltiinkin pakkaussuunnittelun yhteydessä kaksi näyttävää displaytä. Hopeaisina kimaltavat pöytä- ja lattiadisplay kiinnittävät katseet ja korostavat brändin heleyttä ja raikkautta.

Helein kauneusravintolisien pöytädisplay ja myymälädisplay

Apteekkikanavan ja kosmetiikkamaailman asiantuntija

Niin apteekki- kuin kosmetiikkapakkausten suunnittelussa myymäläympäristön ja esillepanojen tuntemus on erityisen tärkeää, kun tavoitellaan maksimaalista hyllyerottuvuutta korkealaatuisesta ja tyylikäästä visuaalisuudesta tinkimättä. Packdesign ID on suunnitellut lukuisia brändi- ja pakkausilmeitä apteekkikanavaan sekä eri kosmetiikkatuotteille, rakentaen pitkäjänteisesti asiantuntijuuttaan tällä alueella.

Helein-kauneusravintolisät // Verman

MUITA VASTAAAVIA TÖITÄ